Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bordspelavond

22 november | 20:00 - 21:30

Elke dinsdagavond in Wijkkamer Alandsbeek, Kokmeeuw 2
We starten om 20.00 uur in Wijkkamer Alandsbeek aan de Kokmeeuw 2. Er zijn geen kosten aan verbonden. Leuk als je mee komt doen!
De deelnemers nemen spellen mee en bekijken samen welke uitdaging(en) ze aangaan. Drankjes á € 1,50

Bordspelavonden nu elke dinsdag
De hele zomer zijn de bordspelavonden enthousiast doorgegaan. We hebben besloten dit naseizoen elke week te gaan spelen. Ook is er versterking gekomen, zodat het nu zelfs mogelijk is om iedere dinsdagavond een bordspelavond te houden. Als proef doen we dit tot en met half december. Het is makkelijker te onthouden als het elke dinsdagavond is en ik hoor al deelnemers die anderen willen gaan uitnodigen.
Een spelavond begint om half acht en meestal zijn we rond half tien klaar waarna we nog wat drinken en praten.

We hebben de afgelopen tijd twee spellen per avond gedaan. Een oude kraker, Sharks, kwam op tafel waarbij je als zakenman zo gehaaid mogelijk zaken moet doen, desnoods ten koste van een ander. Het ging er gemoedelijk aan toe, volgende keer beter. Bij Kwakzalvers moet je leren een goed brouwsel te maken, voordat de ketel ontploft. Bij Tiny Towns gaat het om zo goed mogelijk een dorp te ontwikkelen, wat met wisselend succes lukt. Bij Modern Art, een gouwe ouwe van Knizia, moet je een museum met zoveel mogelijk kostbare schilderijen zien te krijgen en de schilderijen als veilingmeester zo duur mogelijk aan anderen verkopen. Er is nog een grote voorraad aan spellen die we willen spelen, dus vandaar elke dinsdag.

Er zijn tafels genoeg voor meer mensen dus aarzel niet om ook spontaan mee te komen doen. Tot nu toe zijn de deelnemers aardig aan elkaar gewaagd, altijd kans om te winnen.

– André Dijkshoorn, Goudplevier

N.B. Je hoeft dus niet in Alandsbeek te wonen!

Gegevens

Datum:
22 november
Tijd:
20:00 - 21:30