Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chi Neng Qigong

26-05-2021 | 12:00 - 13:00


(30/04/21) In China is het heel normaal: groepen mensen die in een park of op een plein samen Chi Neng Qigong beoefenen. Voor ons Nederlanders is dat mogelijk een beetje wennen. Toch zijn wij van plan om hier binnenkort in Alandsbeek mee te starten. Vandaag hebben we de toestemming gekregen van de gemeente!

Midden in onze wijk ligt het veld Waarden – Krooneend. Hier kunnen de rustige oefeningen prima met afstand tot elkaar worden gedaan. We starten met een serie van 10 lessen en hopen op een vervolg.

Docente Jolanda Bast van Studio Omnis heeft er zin in.
“Sinds 2015 ben ik werkzaam als Chi Neng Qigong instructeur en coach. Bewegen is de rode draad in mijn leven, eerst vanuit de dans en nu met Chi Neng Qigong; een unieke combinatie van meditatie in beweging. Deze medische Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege het krachtige effect op de gezondheid.”

Leeftijd 16+ De oefeningen kunnen zowel staand als zittend meegedaan worden. Voor ieder is een stoel aanwezig.
De kosten mogen voor niemand een bezwaar zijn om mee te doen. Daarom zetten we een pot neer en werken met een vrijwillige bijdrage.
Tijdstip: woensdag van 12.00 – 13.00 uur. Opgave verplicht!
Vervoer: je kunt alleen lopend of met de fiets komen. Geen auto’s parkeren in de wijk.
Meer informatie over Chi Neng Qigong en de docente vind je op studio-omnisleusden.nl

Heb je interesse of wil je je opgeven? Stuur ons een mail en je wordt op de hoogte gehouden van deze activiteit: buurkrachtalandsbeek@gmail.com

Gegevens

Datum:
26-05-2021
Tijd:
12:00 - 13:00