Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kleurencafé: special kerstkaarten maken

14 november | 15:00 - 16:30

Vanmiddag kun je meedoen aan het Kleurencafé onder leiding van Marja van ‘t Wel. Dit najaar elke maand een kleurencafé op de 2e maandag van de maand (12 sept, 17 okt, 14 nov,  12 dec). Graag per keer opgeven!

Kleurencafé 14 november
We gaan kerstkaarten maken met uniek, nog niet eerder gepubliceerde kerstillustraties van Marja van ‘t Wel. Ook kleuren natuurlijk, maar het gaat vooral een gezellige crea-doe-middag worden. De knipvellen kosten € 3,- per vel en je gebruikt materialen van Marja. Daarom vragen we voor de materialen deze keer wat meer. Verzoek is om zelf een goed schaartje en eventueel plakstift mee te nemen.

Wijkkamer Alandsbeek, Kokmeeuw 2,  15.00 – 16.30 uur
Kosten: € 7,- vergoeding materialen, contant. Andere keren € 5,-
Opgeven: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Verwacht: Kleurencafé 12 december
Tijdens deze middag gaat Marja ook aandacht besteden aan Kerst en de cyclus vanaf Sint Maarten tot Drie Koningen en de symboliek daarvan.


Marja heeft inmiddels vier succesvolle kleurboeken uitgebracht die meer zijn dan kleuren alleen.
Ze leert ons de basistechnieken van het werken met goede kleurpotloden. Je kunt kiezen uit haar ruime aanbod van platen en tijdens de middag zelf aan het werk gaan.
Het werken met kleur is tegelijk de opstap naar ontmoeten. Kleuren hebben voor ieder een gevoelsmatige betekenis. Ook de bloemen en dieren die zij getekend heeft zitten vol symboliek. Marja brengt op een heel prettige manier de deelnemers met elkaar in een zinvol en verhelderend gesprek.

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
15:00 - 16:30
Evenement Categorie: