Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondkomen met je inkomen

15 juni | 19:30 - 21:30

Wanneer  |  Woensdagavond 15 juni, 19.30 uur
Waar          |   Wijkkamer Alandsbeek, Kokmeeuw 2
Opgeven  |  Ja, zie gegevens onderaan dit bericht

Steeds meer mensen hebben moeite om rond te komen. De energieprijzen stijgen harder dan het inkomen en dat geldt ook voor andere kosten zoals voeding. Helaas vragen veel mensen pas om advies als er schulden zijn of nog erger als de schulden zo hoog zijn opgelopen dat ze niet meer kunnen worden betaald. Schaamte is niet nodig als je het moeilijk vindt om je uitgaven te beheersen. De uitdrukking “ik heb veel maand over aan het einde van mij salaris” hoor ik steeds vaker. Niet alleen mensen met een uitkering, maar ook mensen met een pensioen en een middeninkomen kunnen gebaat zijn bij financieel advies.

Wijkvereniging Buurkracht Alandsbeek wil u of jou graag deze mogelijkheid bieden. Woon je aan de Oost-kant van Leusden dan ben je van harte welkom!

Programma
André Dijkshoorn houdt een presentatie voor iedereen die tips wil krijgen om uitgaven en inkomen weer in balans te krijgen of te houden. Daarna is er vanzelfsprekend alle ruimte voor vragen en gesprek.
André heeft de opleiding tot bewindvoerder en budgetcoach gevolgd en werkt als assistent bewindvoerder en budgetcoach. De avond begint om 19.30 uur, je opgeven voor deze avond is wel nodig.

Vindt u of vind jij het lastig om naar deze avond te komen dan kan André ook persoonlijk advies geven.

Voor opgave, meer informatie of persoonlijk contact: andredijkshoorn@hetnet.nl.

Deze moeder kan net rondkomen: 'Ik heb een Excelsheet waarin ik alle uitgaven en inkomsten bijhoud'

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
19:30 - 21:30