Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Signeersessie Gerhard te Winkel

19-06-2021 | 14:00 - 16:00

“Politiek, intriges, liefdes en gedroomde carrières. Maar ook de opgang en de afgang van een jonge wethouder.”

 

Ontmoet Gerhard te Winkel & laat  ‘De Kloof’ signeren
Zaterdag 19 juni | vanaf 14.00 uur

Tot nu toe kennen we wijkgenoot Gerhard te Winkel vooral als dichter en oud-stadsdichter van Leusden. Zaterdag 12 juni verschijnt zijn eerste roman: De Kloof, uitgegeven door uitgeverij Magonia.

De cover verraadt het al: deze roman gaat in Nederland hele hoge ogen gooien en wij hebben geluk!
Zaterdag 19 juni – Signeersessie

Te Winkel woont al zijn hele leven in Alandsbeek en zal op verzoek van buren, speciaal voor deze gelegenheid zijn boeken signeren. Alexander Jansen (de uitgever) is ook aanwezig en verzorgt een kort interview met de schrijver. We vieren dit feestje met een hapje en een drankje. Alles vindt plaats in de buitenlucht bij de grote tent op het speelveld tussen Grienden en Rietgors.
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Interview omstreeks 14.30 uur

Je bent van harte uitgenodigd!

Opgeven en/of boek kopen
Wil je deelnemen aan deze happening dan dien je je vooraf op te geven bij Harrie van der Sanden. Bij grote belangstelling gaat hij werken met een tijdslot.
Je kunt De Kloof vooraf bestellen (á € 23,95) bij Harrie van der Sanden. Op de dag zelf kun je het boek dan afhalen bij de tent.
Voor opgave en bestelling: harrie.vandersanden@gmail.com.

BESCHRIJVING DE KLOOF
Politiek, intriges, liefdes en gedroomde carrières. Maar ook de opgang en de afgang van een jonge wethouder.

Wat we in de politieke arena zien op landelijk niveau speelt misschien nog wel sterker op gemeentelijk niveau. Groepen worden tegen elkaar opgezet, carrières gemaakt en gebroken. Zelfs de liefde wordt een instrument bij de verkiezingen.
In ‘De Kloof’ heeft Gerhard te Winkel de stad Amersfoort gekozen als metafoor voor Nederland. Bij de laatste landelijke verkiezingen noemden Amersfoorters hun stad de meest gemiddelde stad van het land.

Te Winkel laat zien hoe verhalen worden misbruikt om een groep mensen in een hoek te dwingen, af te zonderen, of zelfs de dood in te jagen. Als het in hun voordeel is, geloven mensen elk verhaal, hoe onzinnig ook. Dit mechanisme wordt in ‘De Kloof' onder de loep genomen. Dit leidt tot een soms hilarisch en altijd spannend plot.

Gegevens

Datum:
19-06-2021
Tijd:
14:00 - 16:00