De Aanschuiftafel

In 2017 en 2018 organiseerden we maandelijks de Aanschuiftafel voor buren in MFC Atria aan de Asschatterweg. Het idee achter de Aanschuiftafel is dat eten mensen samenbrengt. Je ontmoet bekende buren, leert nieuwe buren kennen en onder het genot van heerlijk eten en drinken heb je samen een gezellige vrijdagavond. En zo werkte het ook: elke maand aten zo’n 15 mensen mee en de sfeer was echt goed.

De maaltijden werden verzorgd door Fatma Eryilmaz. Jammer genoeg heeft zij hiermee moeten stoppen. We zoeken daarom nieuwe mensen die hun schouders willen zetten onder deze succesvolle activiteit. Door een aantal buren wordt deze gezellige maaltijd momenteel echt gemist.

Eigenlijk zijn we ook opzoek naar een nieuwe locatie om te eten. In Atria kunnen we pas na 18.30u. terecht, moeten steeds opnieuw inrichten en het belangrijkste: de keuken is niet geschikt.

Heb je zin om samen met anderen de Aanschuiftafel nieuw leven in te blazen? Heb je een goed idee of zin om een keer een maaltijd te (helpen) verzorgen? We komen als bestuur heel graag met je in contact!