Bewonersbijeenkomst: verduurzaming Alandsbeek-West

RUIMTEWONINGEN ALANDSBEEK WEST

Op 11 juni 2022 gingen meer dan 30 buren uit Alandsbeek-West met elkaar in overleg over het verduurzamen van de woning, onder de noemer DAK-daten. We maakten een impressie van deze middag. Men ging met elkaar in gesprek bij diverse thema-tafels en wisselde wensen, positieve en negatieve ervaringen uit bij het verduurzamen van het dak en nog veel meer onderwerpen.

Vervolgens werd in het najaar van 2022 een ruimtewoning aan de Melafier geheel doorgelicht. Samen met de bewoner Joris is een plan gemaakt om de woning te verduurzamen. Joris vertelt hierover in onderstaande video. De resultaten worden 13 maart 2023 gedeeld, heel informatief voor uw eigen ruimtewoning! Het rapport komt na 13 maart ook op deze website. Vragen? Neem contact op met Mirjam Prins mirjam.prins@milpro.nl of kom langs op het inloopspreekuur in Wijkkamer Alandsbeek.


Bewonersbijeenkomst maandag 13 maart 2023

Speciaal voor bewoners van de ruimtewoningen organiseren we 13 maart een bewonersbijeenkomst waarin alle resultaten worden gedeeld met de buurt. Van 19.45u tot 21.30u (inloop vanaf 19.30u) Locatie: Huis van Leusden ’t Erf 1. Aanmelden zeer gewenst.

 

Project Duurzaam Alandsbeek is een initiatief van wijkvereniging Buurkracht Alandsbeek, Gemeente Leusden, energieloket IKWILWATT in samenwerking met het nationaal kennis- en leerprogramma DOE Tank.
Meer info: www.ikwilwatt.nl/alandsbeek/