Ken jij Buurtgezinnen al?

Stichting Buurtgezinnen is per 1 januari gestart in de gemeente Leusden. Onder het motto ‘Opvoeden doen we samen’, koppelt Buurtgezinnen gezinnen die wat steun kunnen gebruiken aan een stabiel en liefdevol gezin in de buurt. Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders ontlast.

Buurtgezinnen is er voor alle gezinnen die wel wat steun kunnen gebruiken en biedt steun aan kinderen van 0 tot 23 jaar. Buurtgezinnen is er voor gezinnen die (tijdelijk) moeite hebben om alle ballen hoog te houden en door omstandigheden niet of weinig kunnen rekenen op steun van familie en vrienden.

Buurtgezinnen koppelt deze vraaggezinnen aan een passend gezin in de buurt dat er bewust voor kiest om een ander gezin te steunen. Het contact verloopt informeel en vanuit vertrouwen. Op welke manier en hoe vaak er ondersteuning is, wordt samen bekeken.

Wil je steun bieden of kun je wel wat steun gebruiken? Dan kun je je aanmelden via de website van Buurtgezinnen: https://www.buurtgezinnen.nl/waar/utrecht/leusden/. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met Maartje de Boer: 06-43474919 of maartje@buurtgezinnen.nl.