29aug19:00ZZP-CaféDonderdag 19.00 - 21.30

Informatie

Netwerk-bijeenkomst voor ZZP’ers in Alandsbeek

We starten om 19.00 uur in Wijkkamer Alandsbeek. Heel fijn als meer ZZP’ers aansluiten, zodat het gezelschap nog bonter wordt.

Aanmelden of Reageren? activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl


Verslag 2e ZZP-Café door Jolanda de Kok
Op 26 januari werd de Wijkkamer voor de 2e keer omgedoopt tot ZZP-café.
We waren dit maal met een kleine groep, wat het mogelijk maakte om elkaar beter te leren kennen. Een divers (of bont?) gezelschap zou je het kunnen noemen met een fotograaf (Simon Kuyvenhoven), een ‘muziekjuf’ voor de allerkleinsten en strandkunstenaar, die prachtige foto’s had meegenomen (Jetske Veenstra), tekstschrijver en meer (Vivienne Westerhoud), sjamanistisch/ spiritueel coach (Jessika Batjes), ballonkunstenaar en meer (Elvira de Kok) en kindercoach/ kledingcoach (Jolanda de Kok).
Bijzonder hoe veelzijdig we allemaal zijn!

Workshop schrijven voor internet/ SEO/ zakelijk bloggen
Vivienne gaf een workshop over het schrijven van blogs en teksten voor je website. Ze leerde ons vooral op welke manier je het best gevonden wordt via Google. Termen als SEO en Yoast waren voor de een bekender dan voor de ander, maar we hebben er allemaal iets van opgestoken. Vivienne legde dingen op een eenvoudige manier uit en heeft een schat aan ervaring. We dachten mee met elkaar over vragen als: Hoeveel kan ik vragen voor dit product? Via welke zoekwoorden zoeken potentiële klanten naar mijn diensten? Waar zou ik mijn producten kunnen verkopen?

Vrolijke noot
De vrolijke noot werd gebracht door Elvira, die wat ballonnen en een pompje had meegenomen. In no time leerden we een eenvoudige bloem ‘vouwen’ en was het tijd voor gekke foto’s.

Tijdstip

(Donderdag) 19:00(GMT+02:00)

Lokatie

Wijkkamer Alandsbeek

Kokmeeuw 2