24jun14:0016:00BrandweermiddagZaterdag 14.00-16.00

Informatie

Op zaterdag 24 juni houden we van 14.00 – 16.00 uur een brandweermiddag voor jong en oud (spellen voor kinderen t/m 12 jaar). Als locatie hebben we gekozen voor het speelveld Grienden – Rietgors (bij de rode glijbaan). Kom gezellig langs!

Onlangs hebben de organiserende buren met de brandweer om de tafel gezeten. Om 14.00 uur komt de bluswagen de wijk in rijden*. Van brandweer Richard mag je in de wagen zitten, mét helm op de foto en hij heeft ons spuitoefeningen beloofd.
* Tenzij de brandweer net op dat moment uit moet rukken…

Ook kun je een ritje maken in Ernst Jans oude brandweerbus. We zorgen voor een gezellig limonadeterras en wat leuke brandweerspellen. Kun jij een beetje blussen? Kan je vader water dragen zonder nat te worden? Ben je behendig en lukt het je om de dieren uit het brandende huis te redden? Neem gerust wat droge kleren mee.

Voor het team is het handig als we weten hoeveel mensen en speciaal kinderen ongeveer komen. Daarom graag aanmelden (naam, straat, bij kinderen leeftijd): activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Groetjes van Roos, Jeroen, Marloes, Ernst Jan, Anouk en Fleur 

N.B. De begeleiding en verantwoordelijkheid voor kinderen ligt tijdens deze activiteit bij de eigen ouders, niet bij de wijkvereniging.

Tijdstip

(Zaterdag) 14:00 - 16:00(GMT+02:00)

Lokatie

Speelveld Grienden - Rietgors (bij de rode glijbaan)