De ruimte gebruiken

ZZP-ers, studenten, scholieren uit Alandsbeek
Je mag de ruimte (beneden of boven) gebruiken als je een rustige plek zoekt om te werken. Aan ZZP-ers die regelmatig gebruik willen maken van deze gelegenheid vragen we een onkostenvergoeding. Wifi is aanwezig.
Reserveren: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Verbindende activiteiten
Wijkkamer Alandsbeek mag door iedereen in Leusden-Oost gratis worden gebruikt voor activiteiten die bedoeld zijn om de samenhang in dit deel van Leusden te versterken. En dat vatten we ruim op.
Onder de vlag van Wijkkamer Alandsbeek bied je bijvoorbeeld een cursus, workshop, kinder/jeugdactiviteit of gesprekskring aan die wervend is naar bewoners uit de omgeving. Hierbij kun je in overleg gebruik maken van de communicatiemiddelen waar Buurkracht Alandsbeek over beschikt. Eventuele onkostenvergoeding gaat in overleg.
Regelmatig wordt de ruimte gebruikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van groepen die een binding hebben met Oost. Bijvoorbeeld door de projectgroep Duurzaam Alandsbeek, bijeenkomsten voor huurders MVGM, pastorale teams van de PgL, werkgroep Samen Sterk tegen Eenzaamheid en projectgroep Cultuur bij je Buur.
We vragen deze bezoekers om een kleine onkostenvergoeding (een euro in de koffiepot…)
Samen eten met bewoners uit je straat. Hiervoor kun je gebruik maken van de faciliteiten die de wijkkamer biedt. In overleg met team-Aanschuiftafel.

N.B.
– De ruimte wordt NIET verhuurd als feestlocatie.
– Wij verhuren niet aan derden.
– Wij adviseren bezoekers altijd om lopend of met de fiets te komen in verband
 jjmet  zeer beperkte parkeerruimte. Overlast in de buurt willen we voorkomen.
– Het bestuur beslist welke activiteiten binnen de gestelde criteria vallen.

Heb je een leuk plan, een vraag of wil je gewoon komen kijken? Loop eens binnen of neem contact op via de mail: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Over de binnen- en buitenruimte
Open keuken met woonkamer. Hier zijn al maaltijden georganiseerd voor 30 mensen.
Boven is een kamer waar je met 8 personen om de tafel kunt zitten.
Garage met o.a. tafelvoetbalspel, tafeltennistafel. Partytafels, easyup partytent en rolstoel te leen. Een achtertuin met zitjes en voor een groot speelveld waar je allerlei activiteiten kunt organiseren.

Reserveren
Neem contact op via activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl over de mogelijkheden en eventuele onkostenvergoeding.

Afspraken gebruik ruimte & promotietraject
Omdat we als vrijwilligers samen gebruik maken van de Wijkkamer hebben we een aantal duidelijke afspraken gemaakt. Organiseer je een verbindende activiteit die openstaat voor buurtgenoten en waar promotie voor nodig is? Sluit dan aan bij het promotietraject.
Je vindt de informatie in dit document.

Van wie is de ruimte?
Wijkvereniging Buurkracht Alandsbeek huurt dit huis van AMVEST.