Drukte in en rondom Wijkkamer

Foto Facebook Leusder Krant
Foto: Facebook Leusder Krant

Vorige week woensdag was het opeens een drukte van belang in en om de Wijkkamer, vanwege het bekende hijskraan incident. Het had behoorlijk mis kunnen lopen vanwege het reëele risico op omvallen en een gasontploffing. Gelukkig is dat door adequaat optreden van vele wijkbewoners en hulpverleners niet gebeurd.
Van ±10:00 tot 14:30 was de wijkkamer een toevluchtsoord voor zo’n twintig bewoners van de Waarden en het begin van de Krooneend. Ze mochten hun huis niet in en konden even op verhaal komen en af en toe schuilen voor de onweersbuien die rond het middaguur vielen.

Op vrijdag was er een huurdersmiddag waar gevierd werd dat het project zonnepanelen op de 177 huurwoningen opgeleverd werd. Zo’n 70 huurders kwamen daar op af en konden onder het genot van een drankje en snacks, geleverd door een snackwagen, informeel met personeel van MVGM, Amvest en de leverancier van de zonnepanelen, Sungevity, informatie ophalen en uitwisselen.

Leusden ontsnapt aan ramp na wankelende bouwkraan
Lees hier het artikel in het AD