Partners & Sponsoren

Sinds de oprichting in 2014 hebben we als wijkvereniging een aantal warme relaties die ons kostbaar zijn.
Onze nieuwste projecten ‘Wijkkamer Alandsbeek’  en ‘Samen Sterk’ vragen inhoudelijk om een nog veel intensievere samenwerking met andere partijen. Hoe kunnen we als professionele en vrijwilligersorganisaties optimaal samenwerken in het stimuleren van meer verbinding en goede zorg op plaatselijk niveau?
Naast inhoudelijke relaties zoeken we organisaties die deze nieuwe projecten financieel willen ondersteunen. Alleen met die hulp kunnen we als vrijwilligers verder bouwen aan dit uitdagende project.  Uw donatie bevelen we daarom van harte aan!


Afbeeldingsresultaat voor gemeente leusden

Gemeente Leusden
In goed overleg met wethouder Erik van Beurden zijn we in september 2019 gestart met Wijkkamer Alandsbeek. De gemeente sponsort t/m aug 2023 een belangrijk deel van de huur van het pand.


AMVEST We zijn blij dat we als wijkvereniging een hoekwoning van AMVEST mogen huren. Naast de gemeente is Amvest onze belangrijkste sponsor wat betreft de huur t/m aug 2023. Waarvoor onze grote dank!


Samen Sterk Sinds januari 2019 participeren we als wijkvereniging in de Leusdense werkgroep Samen Sterk tegen eenzaamheid. Alandsbeek is uitgekozen als Proeftuin: we experimenteren met manieren om eenzaamheid te voorkomen en bestrijden. Ervaringen hier opgedaan kunnen elders in Leusden worden ingezet.


LMcc Communicatie & Grafische vormgeving
We danken Lucienne Meijer voor het gratis ontwerp dat ze ons leverde van het logo van Wijkkamer Alandsbeek.

 


ANOVAK | Marketing | Website via Appel & Eelmanppel en Eelman | communicatie en veel meer…
Janny Appel heeft ons de eerste jaren geweldig geholpen met de opmaak en vormgeving van onze wijkkrant de Alandsbeker.


Afbeeldingsresultaat voor protestantse gemeente leusdenProtestantse gemeente Leusden
We zijn blij met de samenwerking die we vinden bij de PgL en de sponsoring van Proeftuin Alandsbeek (project van Samen Sterk tegen eenzaamheid).


Goed idee? Fonds Samenlevingsinitiatieven! - Sociaalplein LeusdenFonds Samenlevingsinitiatieven Leusden
Vanuit dit fonds ontvingen we de afgelopen jaren bijdragen voor onder meer de Minibieb, foldermateriaal en promotie van Cultuur bij je Buur.


Lariks Welzijn en Zorg Afbeeldingsresultaat voor lariks welzijn en zorg leusdenWe danken Lariks voor de prettige samenwerking en het meedenken in de ontwikkeling van de wijkkamer.


HBV-Alandsbeek
De Huurders Belangen Vereniging van Alandsbeek schonk ons in 2019 een mooie financiële bijdrage.
De HBV/MVGM maakt soms gebruik van de wijkkamer
voor huurders-bijeenkomsten.


K.F. Hein Fonds
K.F. Hein FondsMet ondersteuning van dit fonds konden we december 2021 onze kernvrijwilligers in het zonnetjes zetten met een mooi en duurzaam kerstpakket.


Afbeeldingsresultaat voor huiskamer van leusden

Huiskamer van Leusden
We ervaren de Huiskamer van Leusden als een goede verwijzer naar onze diensten en mogelijkheden op wijkniveau.


We zijn heel blij dat glazenwasser Bo Konings soms gratis de ramen wast op de eerste verdieping van Wijkkamer Alandsbeek ! Daar kunnen wij namelijk echt niet bij.


Afbeeldingsresultaat voor leusden schoonLeusden Schoon
Als we het te pakken krijgen werken we prettig samen om de wijk er weer fris uit te laten zien. Dank ook voor de restafval-pas die we bij acties kunnen gebruiken.


Lizettes Slowcookers
Wat ideaal dat Thuiskok Lizette Rougoor voor de Aanschuiftafel wil koken en één van onze kernvrijwilligers is.


Jacco's Cafetaria Leusden | Snacks, catering, ijskarren, vespakar, ijs, friet, patat'Jacco’s Cafetaria
We voelen ons gesteund door Jacco’s. Tijdens het theaterterras stelden ze hun toiletten beschikbaar. Bij de opening van Wijkkamer Alandsbeek zorgden ze voor gratis ijs. En er gaat geen Nieuwjaarsborrel voorbij of er komt een heerlijke borrelgarnituur van hen als bijdrage.


Kinderboerderij Dierenvallei
We zijn blij met een kinderboerderij in de wijk. Wim Couwenberg ontvangt de peuters van het PapaMamaCafé zo hartelijk!