Ouder Kind Ochtend

We houden elke 2e zaterdag van de maand een Ouder Kind Ochtend in de Wijkkamer! Bij mooi weer zijn we buiten te vinden. Iedereen is welkom voor koffie/thee en om andere ouders te ontmoeten.
Tijd: 9.30 – 11.30 uur

Aanmelden hoeft niet, hoewel het natuurlijk altijd leuk en praktisch is als je weet wie gaan komen. Reacties aan Anouk: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Door: Ghadeer Verhoef (Waterhoen)
Afgelopen zaterdag was het opnieuw een feestelijke dag voor de kleintjes in de wijk. De opkomst was groot, het enthousiasme aanstekelijk en de gezelligheid buitengewoon.
In juli zijn we gestart met de maandelijkse ouder en kind ochtenden en tot dusver zijn ze zeer succesvol gebleken. Zowel de kinderen, die graag met elkaar optrekken, als de ouders, die dan rustig een warm drankje kunnen nuttigen en met andere ouders kunnen praten, lijken er veel vreugde aan te beleven.
Dit keer verzamelden we op het speelveld bij de Rietgors en begonnen met het versieren van zelfgemaakte koekjes. De kinderen maakten er een feest van met toefjes slagroom en een overvloed aan verschillende ‘toppings’. Daarna gingen ze zelfstandig spelen, af en toe vergezeld door een ouder.
Kortom, het was wederom een feestelijke gelegenheid en als bewoner van onze bijzonder sociale wijk ben ik er trots op dat ik mezelf een ‘Alandsbeker’ mag noemen.