13mar10:0012:30(Familie) opstellingenWoensdag 10.00 - 12.30

Informatie

(Familie) opstellingen in de Wijkkamer

Over (familie)opstellingen
Systemische opstellingen geven je inzicht in belangrijke levensvragen en dragen daarmee oplossingen aan waardoor je je leven positief kunt veranderen.
Vaak zie je hoe conflicten, trauma’s, buitengesloten familieleden, een zwaar lot of verdriet hun impact hebben op de volgende generatie of zelfs op de daaropvolgende. Zonder het te willen of te beseffen, gaan we bijvoorbeeld het lot van een ander dragen, uit loyaliteit aan je familiesysteem of familieleden en kun je daarmee gedrag vertonen dat zich tegen jouw (levensenergie) keert.
Een opstelling geeft je de mogelijkheid deze zaken echt aan te kijken, waardoor je de bijbehorende gedragspatronen kunt doorbreken. (Familie)relaties kunnen zich zo weer herstellen en je komt meer in je eigen kracht te staan.In een opstelling is er altijd een vraagsteller, die een (levens)vraag inbrengt, die andere mensen vraagt om voor hem/haar in de opstelling te representeren. Als je door de vraagsteller als representant wordt opgesteld werk je ook aan jezelf; het resoneert altijd met delen van jezelf.Het gaat in dit werk om verbinding, veiligheid, ordening en vooral over erkenning van wat er is! De ervaring is dat je de liefde, die er in een familiesysteem altijd is, haar juiste plaats kunt geven en (weer) kunt laten stromen. Daarom vind ik het zo’n prachtige methode!!

Deze activiteit valt niet onder de verantwoordelijkheid van de wijkvereniging.
Wij betalen onkostenvergoeding voor gebruik van de Wijkkamer. Deelnemers vragen we  om een vergoeding.
We stellen deze bijzondere ochtenden uiteraard wel open voor belangstellenden uit de wijk. We zorgen voor een huiselijke setting en een (kleine), veilige groep waarin je de voor jou relevante levensvragen kunt (op)stellen.

Door ons
Als ‘pensionada’ heb ik in oktober ‘23 een opleiding systemisch werk afgerond, na eerst vele jaren zelf mee te hebben gedaan aan diverse opstellingen.
Verder ben ik een actief lid van de wijkvereniging en wil  ik deze opstellingen samen met een ervaren collega, Madeleen Ijsselmuiden, die tevens Psychodynamische (psycho)therapeute is, in de Wijkkamer gaan doen. We hebben daar reeds onze eerste, zeer mooie opstellingen ochtend gehad afgelopen woensdag op de dag van de liefde.

Meedoen
Maandelijks komen we bij elkaar op een woensdag van 10.00 tot 12.30, evt. uitloop tot 13.00 uur. Je kunt je hiervoor opgeven via activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl
Ik neem dan contact met je op.

Nicolien van Santen

Tijdstip

(Woensdag) 10:00 - 12:30(GMT+01:00)

Lokatie

Wijkkamer Alandsbeek

Kokmeeuw 2