23sep19:0021:00Fotoexpositie in WijkkamerZaterdag 19.00 - 21.00 uur

Informatie

Beste wijkgenoten,                                                                                

Donderdag 7 september (19.00 – 21.00 uur) starten we met een tweewekelijkse fotoexpositie door wijkbewoners in onze Wijkkamer. Leuk als je de expositie bezoekt en meteen even een kop koffie of thee komt drinken.
Sandra en Jaap zullen als eersten enkele van hun foto’s tentoonstellen. In oktober geven zij de fotolijsten door aan Alet en Orinda. Met nu nog een clubje van vier wijkbewoners, willen we elke maand nieuwe foto’s tentoonstellen. Ook zin om te exposeren? Meld je aan via orinda_photography@outlook.com

Hartelijke groeten,
Sandra, Alet, Jaap en Orinda.

Over de exposanten:
Sandra
Bosman woont samen met haar man Rob op de Karekiet. Sandra is erg creatief en speelt graag met het inzoomen en zonlicht op diverse objecten. Haar foto’s zijn erg kunstzinnig en kleurrijk.
Jaap Kloppenburg is begin dit jaar samen met zijn vrouw op de Parelduiker komen wonen. Jaap volgt sinds 2018 de opleiding tot vakfotograaf aan de fotoacademie. De thema’s die in zijn foto’s steeds weer terugkomen zijn: tijd, de gebrokenheid van het leven en de schone schijn om de troostende gedachte dat het leven maakbaar is overeind te houden. Jaap fotografeert vooral portretten van mensen, stillevens en natuur. www.jaapkloppenburgfotografie.nl
Alet Veldhuis woont samen met haar man Doug en hond Dinky op de Parelduiker. Alet is dol op de natuur en creatief bezig zijn. Fotografie brengt deze twee passies mooi samen. Haar voorkeur gaat uit naar het fotograferen van dieren. Deze weet ze met veel geduld prachtig vast te leggen.
Orinda van den Bergh woont samen met haar man en twee kinderen op de Beemden. Al wandelend langs het Valleikanaal legt ze o.a. tijdens zonsopkomst de mooiste landschapsplaatjes vast. Maar ook dieren en bloemen zijn favoriet. Orinda verkoopt haar foto’s ook via ansichtkaarten onder de naam: Kaartje uit Leusden.

Fotoexposities zijn op onderstaande data van 19.00 – 21.00 uur in Wijkkamer Alandsbeek

Don 7 en zat 23 september | Sandra Bosman en Jaap Kloppenburg
Woe 4 en vrij 20 oktober | Alet Veldhuis en Orinda van den Bergh.

Tijdstip

(Zaterdag) 19:00 - 21:00(GMT+02:00)

Lokatie

Wijkkamer Alandsbeek

Kokmeeuw 2