Geen uitglijers in de winter

                                                        De winter in aantocht??
zandbak-klein
De werkgroep Groen heeft in overleg met de gemeente een drietal zandbakken geplaatst op plekken die door wijkbewoners zijn aangegeven. Het zijn plekken waar ‘s winters niet gestrooid wordt en waar het dikwijls glad is. De bakken zijn geplaatst op de hoek van de Azuriet, bij de bocht in de Krooneend naar het Reigerpad en bij de Rietbrug aan het einde van de Rietgors.
Zodra het glad dreigt te worden volgens het weerbericht, komen er scheppen in de bak. Het is de bedoeling dat de wijkbewoner die het eerst op die plek langs komt, bij gladheid daar even wat zand strooit, zodat iedereen die na hem komt veilig kan fietsen of lopen.
De bakken zijn duidelijk niet bedoeld als speelplek voor kinderen. Het zou fijn zijn als omwonenden een oogje in het zeil houden.
namens de werkgroep Groen,
Jan de Bruijn