Vrijdag 13 juli: Theaterterras in Alandsbeek – vrije toegang!

KOM LOPEND OF MET DE FIETS

‘Le Cirque Démocratique de la Belgique’ is – verrassend – heel erg Belgisch en heel erg democratisch! Als bezoeker stem je mee over de vorm en inhoud: jouw wil is wet in deze cabaretvoorstelling. Van een jongleernummer met een 24-delig servies tot een duik van vier meter hoogte in een zwembadje van 30 centimeter diep. Een humoristisch onderzoek naar de grenzen van de democratie en de dictatoriale neigingen van de meerderheid.

13 juli – inloop vanaf 20.00 uur, voorstelling om 21.00 uur – locatie: parkeerplaats Hakhorst/Jacco’s/Bling

Theaterterras
Fort33 is aanwezig met een bar. Als de bar is geopend, speelt een lokale singer-songwriter. Vanaf 20.00 uur kun je op het terrein terecht voor een drankje of ijsje bij Jacco’s. Zowel de Hakhorst, Bistro Bling als Jacco’s Cafetaria hebben kortingsbonnen geplaatst in de laatste Alandsbeker. Maak van je Theaterterrras een Theaterdiner

Samenwerking
Met een team van vrijwilligers zorgen we ervoor dat deze avond een succes gaat worden. Buurkracht Alandsbeek, Leuker Leusden en Theaterterras Amersfoort werken in dit project samen.

Toegang: vrij!
Voor de voorstelling hoef je geen kaartje te kopen. Wel gaan we aan het eind van de voorstelling met de hoed rond. Door die bijdragen kunnen we verder met Theaterterras, ook volgend jaar.