Gluren bij de Buren ook in Alandsbeek | 10 februari 2019

Op zondag 10 februari kan in heel Leusden weer ongegeneerd gegluurd worden. Gluren bij de Buren is het huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Leusden  veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten. Kies een wijk, struin de straten af en ontdek livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andersoortige podiumdieren. De acts spelen tussen 12:00 en 17:00 uur meerdere optredens van 30 minuten welke je gratis kunt bezoeken.

Gluren in Alandsbeek
In Alandsbeek vinden optredens plaats van Nimfe Vocalis.
Dit is een a capella vrouwenkoor dat ontstaan is uit het nimfenkoor van de Leusdense opera Il Bosco dell’ amore. De zangers wilden dit graag vervolgen. Primeur!

Optredens van Nimfe Vocalis om  12:00  13:30  15:00 uur
Plaats: Huiskamer Krooneend 7

Voor het hele programma van Gluren bij de Buren klik hier