Burensteun voor afscheid Ekow
Help mee en doneer voor een ticket

Onze markante wijkgenoot Ekow Sey is overleden. Op woensdag 27 maart is er een afscheidsdienst om 14.00 uur in de Marcuskerk, Asschatterweg 23 te Leusden.
U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Als u een bloem of bloemen meeneemt: we kiezen voor warm rood, geel en groen, de kleuren van de Ghanese vlag.
Het is voor de familie van Ekow uit Ghana heel lastig om bij de uitvaart aanwezig te zijn. De reiskosten hiervoor kunnen zij niet opbrengen. Veel mensen kenden Ekow van het voorbijgaan. Toch was de kring rondom hem erg klein. Als buren doen we ons best om zijn zoon Michael over te laten komen voor het afscheid van zijn vader.

Wil je bijdragen aan de reiskosten van zoon Michael om voor de begrafenis over te komen uit Ghana? Er is iemand gevonden die de kosten van het ticket voor wil schieten.
Je kunt je gift storten op de rekening van Buurkracht Alandsbeek: NL81 INGB 0006 5572 17 o.v.v. gift Ekow. Je kunt het geld ook in een gesloten enveloppe meenemen naar de uitvaartdienst. In de hal van de Marcuskerk plaatsen wij een doos voor alle donaties. We beloven zorgvuldig met de giften om te gaan en achteraf rekenschap te geven.

Namens ‘de buren’, Fleur de Velde Harsenhorst