Wijkkrant ‘de Alandsbeker’ op de mat

Voor buren door buren
Bij de bijna 750 huizen in onze wijk wordt deze week het nieuwe nummer van ‘De Alandsbeker’ bezorgd. De krant is door vrijwilligers gemaakt en wordt door de straatcontactpersonen (weer andere vrijwilligers) in hun eigen straat gepost.
Misschien heb je hem al ontvangen. Zo niet dan kun je hier de digitale versie inzien.

Huis voor de wijk
Centraal in dit nummer staat de nieuwe Wijkkamer die we als wijkvereniging binnenkort openen.  We starten met een uitnodiging voor de feestelijke opening op Burendag 28 september a.s. En we geven antwoord op vragen als: wat is de bedoeling van die Wijkkamer? Wat gaat daar gebeuren? Is dat huis ook voor mij?

We vinden het erg leuk als je reageert op de krant en de inhoud: buurkrachtalandsbeek@gmail.com