Nagenieten van gisteren

Opening van Wijkkamer Alandsbeek – 28 september 2019

Naast een heleboel lieve buren ontvingen we meer: felicitaties en bloemen van Lariks en onze collega-buurtverenigingen DAVA en Leusden-ZET. Maar ook een ‘Bezoekersboek’ van Tineke van den Berg , stiften van de Diaconie PgL en héél veel wc-papier en koffiebonen (essentiële zaken). Tenslotte maakte AMVEST nog een ruim gebaar: een waardebon voor een maand gratis huur!

De afgelopen weken kregen we naast hulp van buren ook andere support. Lucienne Meijer van LMcc (communicatie, grafische vormgeving) ontwierp ons naambord. Sight Landscaping hielp de afgelopen week met het zwaardere tuinwerk. En Wester Sierbestrating bracht even tegels met een shovel en stampte de grond aan.

Voor wie het leuk vindt: wat beelden van gisteren (met dank aan de fotografen : Dina Ouioun, Inge van Os en Simon Kuyvenhoven | colorsofthejungle.com.

Kon je er niet bij zijn? Kom gauw eens langs bij een van de activiteiten. Welkom!