Datum Halloween gewijzigd!

Er zullen mensen zijn die het jammer vinden. Maar na een poll op facebook en ampel beraad, hebben we er toch toe besloten om de datum te wijzigen. In de wijkkrant en op de agenda stond 26 oktober. Veel mensen bleken echter niet te kunnen vanwege de herfstvakantie. Nu vieren we het op zaterdag 2 november.

We hopen dat weer veel mensen (jong en oud) hun creativiteit in de strijd zullen werpen om van hun huis een geweldige Halloween-ervaring te maken. Maar gewoon een lichtje aan de weg en snoepjes in huis mag natuurlijk ook.

Afschuwelijk feestje? Een hoop mensen houden helemaal niet van Halloween, dat weten we. TOCH, ja toch zou u die avond eens moeten gaan kijken in de straten waar dit wijkfeestje plaatsvindt. Er lopen vaak wel zo’n 40, 50 kinderen door de vroege avond. Uitgedost in de vreemdste creaties hebben ze enorm veel plezier. En dan zijn er nog de tieners en volwassenen die zich enorm hebben ingespannen om iets heel spannends te verzinnen rond hun huis. Elk jaar zijn we weer verbaasd over wat er opeens in de wijk gebeurt en hoe gezellig het is.
Organisatie Al jaren wordt de organisatie ‘als vanzelf’ opgepakt door allerlei buren. Net als bij het ‘paaseitjes zoeken’. Als wijkvereniging communiceren we het enkel maar. Dit jaar kan het groepje overigens best nog wat hulp gebruiken. Dus als je zin hebt om te helpen bij de inrichting, die avond bijvoorbeeld de koffie te zetten of chocomelk uit te schenken – we horen het graag! Reacties: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl