Van oud naar nieuw

VAN OUD…
We hopen dat iedereen terug kan kijken op een aantal gezellige decemberdagen met elkaar. Het kerstdiner dat we in de wijkkamer hielden was ook zeer geslaagd en eindigde (dankzij een aantal enthousiaste buren) in een heerlijke zangavond. Ook namen buurtgenoten het initiatief om Piet van Delden op 28 december te verrassen met een gezellige 96e verjaardag. Allemaal bedankt voor de inzet!


NAAR NIEUW
Op 1, 2 en 3 januari mag vuurwerkafval gratis worden ingeleverd bij de wijkkamer aan de Kokmeeuw 2 (naast de kliko’s). Het zou fijn zijn wanneer de resten van het knalfeest over een paar dagen weer netjes door iedereen zijn opgeruimd.
Als het goed is hebben alle bewoners de uitnodiging in de bus gekregen voor Nieuwjaarsborrel Alandsbeek. We houden deze op zondag 12 januari van 16.00-19.00 uur aan de Kokmeeuw 2.  Kom gezellig langs!
Kinderclub De komende maand start buurvrouw  Lizette Rougoor (geheel vrijwillig!) met de Kinderclub op woensdag. Een plek waar kinderen op een ontspannen manier andere kinderen (4 – 12 jr.) kunnen ontmoeten, knutselen, spelletjes doen en heerlijk samen buiten spelen.
Aanschuiftafel In januari houden we twee diners voor de wijk. Fatma kookt voor ons een drie gangen diner op donderdag 9 januari. Gastvrouw van die avond is Lionne te Loo.
Op vrijdag 24 januari bereidt de Syrische Ramzija ondersteund door Lizette een echte Syrische maaltijd.  Gastvrouw is Betty Jongerius. We nodigen hier nog wat Syrische bewoners uit Leusden Oost voor uit. Eet je graag over de grenzen en sta je open voor intercultureel ontmoeten: geef je op!
activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl