Nieuwtjes november

Gluurpieten in de wijk
Vanmorgen schreef een buurman op de Facebookpagina van de wijk: ‘ Grappig zeg! Je kunt op pietenjacht vanmorgen! We hebben er al 8 kunnen vinden… ‘

We zijn er inmiddels achter hoe het zit. Het zijn de Gluurpieten van Haagsche Bluf Ballon. Ze zijn te vinden tussen het speelveld met de band (Waarden) en het speelveld met de rode glijbaan (Grienden/Rietgors). Super leuk Elvira de Kok! Ook volgend weekend zullen er weer Pieten te vinden zijn. Kijk op haar Facebookpagina voor een overzichts- foto van alle verstopte Pieten .

Foto: Antonie Nijhof

Onderhoud wegdek in de wijk
Onlangs is weer iemand flink gevallen over uitstekende klinkers op een wandelpad in de wijk. De gemeente heeft het signaal gelukkig opgepakt. In opdracht van de gemeente Leusden worden momenteel de wegen, voetpaden en fietspaden in onze wijk gerenoveerd.

Op sommige plekken liggen de klinkers los of erg ongelijk. Dat geeft onveilige situaties, vooral in het donker. Soms zijn de gevaarlijke stukjes zelfs niet goed te zien door de vele bladeren. Ook aan dat laatste is gewerkt, ingehuurde mensen van Sight landscapinghebben de afgelopen tijd aanhangers vol bladeren van de wegen en paden afgevoerd.

Weet je een onveilige plek die over het hoofd wordt gezien? Meld het digitaal bij de gemeente en er wordt actie ondernomen!

Een handje helpen
Acht tieners van de PgL (Protestantse gemeente Leusden) hebben afgelopen zaterdag de handen uit de mouwen gestoken. Ze hebben tuinwerk verricht bij mensen die dat zelf niet goed kunnen. De start was in Wijkkamer Alandsbeek en daar werden ze aan het eind ook weer ontvangen met warme chocolademelk en pepernoten. Uit hun verhalen bleek dat ze een topmiddag hadden gehad!