Alleen wonen, samen eten

In Wijkkamer Alandsbeek houden we wekelijks een kleine eettafel.
Op dit moment dineren we met een wisselend gezelschap van maximaal 4 mensen (inclusief degene die gekookt heeft). Als we lopen dragen we een mondkapje en we zitten vrij ver uit elkaar.
De gasten zijn mensen die alleen wonen en het prettig vinden om soms samen met anderen te eten. De gemeente heeft ons enkele maanden geleden toestemming gegeven om, speciaal voor ‘alleen-woners’, door te gaan met de eettafel. Zonder het dagelijks gezelschap van huisgenoten kan de corona-situatie namelijk extra vervelend zijn. Zeker als je voornamelijk thuis werkt of juist geen werk hébt. Zo nu en dan samen eten en bijpraten doet elk mens  goed!
Het gaat expliciet niet om een 75+ eettafel voor ouderen. De leeftijd van de huidige bezoekers ligt tussen de 50 en 75 jaar.
Durf je het aan, gun jezelf dan eens een gezellige maaltijd met anderen.

Heb je misschien interesse?
Stuur een mailtje naar Fleur: buurkrachtalandsbeek@gmail.com
Als bezoeker hoef je overigens niet in de wijk te wonen. Er zijn al meerdere gasten van buiten Alandsbeek die regelmatig mee eten. De maaltijden zijn op donderdag of vrijdag. We rekenen per maaltijd € 7,50 voor leden en € 10,- voor niet- leden.