Update: Toekomstbestendig Alandsbeek

Met:
–  Resultaten beschikbaar van ‘Huisfluistersessies’
–  Gratis Webinar ‘Het begint met een plan’
–  Verwacht in januari: Dakdaten
–  Gratis energie besparende producten t.w.v. € 65,-

 

Filmpje ter illustratie van de ‘Huisfluistersessies’. Lars Boelen (DoeTank) is bezig met het doorlichten van Wijkkamer Alandsbeek om de plekken op te sporen waar warmte weglekt.

 • Resultaten ‘Huisfluistersessies’
  Het afgelopen jaar zijn van elk type woning in de wijk, twee voorbeeldwoningen grondig doorgelicht. Dit levert informatie op voor een energieplan voor jouw woning. Op de pagina Wijk Alandsbeek van IkWilWatt kun je deze resultaten inzien.
  Een simpel verhaal is het echter niet. Daarom organiseren we onderstaande webinar om het een en ander toe te lichten.
 • Gratis webinar ‘Het begint met een plan’
  Op 7 december | 19.30 uur is er voor ons als bewoners Alandsbeek een online informatieavond over toekomstbestendig wonen, ‘Het begint met een plan’.
  6 Steps to Host a Patient Webinar | Healthcare Marketing AgencyWelke inzichten zijn opgedaan tijdens de energiedoorlichtingen (de zogenaamde ‘huisfluistersessies’) bij de drie typen woningen in Alandsbeek? Deze webinar geeft stap voor stap inzicht. Dit helpt je bij het maken van een plan om jouw woning toekomstbestendig te maken.
  Een toekomstbestendige woning is comfortabeler, veiliger, gezonder en verbruikt minder energie. Het webinar wordt georganiseerd op verzoek van de gemeente Leusden, Buurkracht Alandsbeek en het Leusdens energieloket IkWilWat, en is speciaal voor Alandsbreek.
  Meld je aan op Wijk Alandsbeek van IkWilWatt. Je ontvangt dan de link voor deelname aan het webinar. Achteraf krijg je de terugkijk-link en bijbehorende presentatie.
 • Verwacht in januari: Dakdaten!
  Dakisolatie - Wat kost dakisolatie? | #1 in Isolatie | IsolatienoordBij IkWilWatt komen vanuit onze wijk veel vragen binnen over dakvernieuwing, isolatie en zonnepanelen. Daarom zijn we speciaal programma aan het voorbereiden met informatie en uitwisseling rond het thema ‘dak’. Per huizentype komt er eigen programma. Heb jij ervaringen die je mogelijk wilt delen? Mail: info@ikwilwatt.nl
 • Gratis energie besparende producten t.w.v. € 65,-
  Duurzaam Bouwloket LogoHeb je al gebruik gemaakt van de actie voor gratis producten die stroom, gas en water besparen?
  Bijvoorbeeld: tochtstrips, ledlampen (en dimmers), radiatorfolie, schakelklokken, waterbesparende douchekoppen en kranen e.d.
  De gemeente biedt deze producten aan vanuit een regeling van de Rijksoverheid, zowel voor kopers als huurders.
  Aanvragen? Bestel hier direct je gratis producten via de webshop tot een totaal waarde van € 65,-. Of maak gebruik van de cash-back regeling en vraag € 65,- terug voor producten die u al gekocht heeft bij de (web)winkel van uw keuze. Wees er snel bij want op=op. Wil je hulp bij je aanvraag? Neem contact op met info@ikwilwatt.nl