Bewonersavond Duurzaam (ruimtewoningen) verplaatst!

Bewonersavond offertes energiezuinige ruimtewoning: dinsdag 27 juni in de Korf
De bewonersavond, speciaal voor bewoners van de ruimtewoningen in West, is verplaatst naar dinsdag 27 juni. We houden deze bijeenkomst in de Korf.

Over deze avond
Heb jij het rapport ‘Toekomstbestendig wonen in een comfortabele en energiezuinige Ruimtewoning’ al gelezen? Het beschrijft hoe woningen van dit type comfortabeler, gezonder en energiezuiniger zijn te maken. Dit document is naar verschillende aannemers gestuurd met de vraag indicatieve offertes te maken met kostenramingen. Zowel voor het in één keer verduurzamen van de woning als ook een stap-voor-stap aanbod. Op dinsdagavond 27 juni presenteren de aannemers deze offertes voor de wijk, in de Korf. Zit er een indicatief voorstel bij dat je aanspreekt? Vraag dan een  maatwerk-offerte op, specifiek voor jouw situatie.

Meer informatie, zoals het rapport en een video met toelichting op het rapport, vind je op: https://www.ikwilwatt.nl/ruimtewoningenalandsbeekwest/