Informatiebijeenkomst “Het Nieuwe Wonen”

Nieuwe WonenHet Nieuwe Wonen in Alandsbeek: informatiebijeenkomst 23 november

Naast de Eurowoningen zijn er ook concrete plannen om met de woningen in Alandsbeek in Het Nieuwe Wonen te realiseren. De Informatiekrant die onlangs bij alle bewoners in de bus is gedaan heeft veel enthousiasme binnen de wijk voor dit initiatief opgeleverd. Alle woningeigenaren en huurders worden van harte uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst over Het Nieuwe Wonen op donderdag 23 november om 20 uur in De Korf. Tijdens deze avond wordt het gehele plan, de maatregelen en de gebouwgebonden financieringsmogelijkheid doorgenomen.

“Hoe kunnen we van de ‘jaren 70 woningen in Alandsbeek weer moderne woningen maken, die ook in de toekomst goed verkoopbaar zijn? Woningen die comfortabel en energiezuinig zijn. En, niet onbelangrijk, waarbij ook het financiële plaatje voor iedereen realistisch en haalbaar is.”

Het Nieuwe Wonen, wat is dat?
Voor uitgebreide informatie klik  op Alandsbeek_A3_krant
Klik op lees verder voor de uitnodigingstekst


Het Nieuwe Wonen is wonen met optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat en volgens de norm woonlasten neutraal. Geen isolatie- en vochtproblemen meer in huis. De woningcollectief renoveren tot een energieneutraal huis zonder dat de maandlasten veel hoger worden.
De energie- en onderhoudskosten van de woning dalen en hiervoor in de plaats worden servicekosten in rekening gebracht, maar onderaan de streep blijven de woonlasten nagenoeg gelijk of stijgen iets.

De informatiebijeenkomst is op 23 november om 20 uur in De Korf. Mocht u niet bij deze bijeenkomst aanwezig kunnen zijn, maar wel graag op de hoogte blijven van Het Nieuwe Wonen en eventuele deelname, laat dit dan weten via het contactformulier op de website.
Woont u niet in de wijk Alandsbeek, maar bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden in uw wijk, ook dan bent u van harte uitgenodigd en informeren wij u graag.
Geïnteresseerden kunnen zich voor deze informatiebijeenkomst aanmelden via het aanmeldformulier op: www.ikwilwatt.nl