Geslaagde buurtborrel

Gisteravond, 8 maart bezochten zo’n 80 mensen de buurtborrel aan de Goudplevier-Beemden. Deze borrel werd ons aangeboden door Amvest vanwege de oplevering van het project ‘renovatie huurwoningen’.

Het was erg gezellig om elkaar eens op deze manier te kunnen ontmoeten. En ja, er werd veel gedeeld over de afgelopen renovatie-periode. Voor de één was dit “een ware hel” geweest. De ander gaf aan er niet veel last van te hebben gehad. Dergelijke gebeurtenissen hebben blijkbaar op mensen een heel verschillende impact.

Veel gesprekken gingen weer over tot de orde van de dag, we genoten van de lichtjes, elkaars gezelschap en niet te vergeten de gratis drankjes en hapjes. Vooral de frietjes en bitterballen van foodtruck Pomms’ Friet vielen daarbij érg in de smaak.

(Uit de uitnodiging van Amvest, MVGM)