Enthousiaste eerste verkenning Wijkkamer

In de loop van de avond kwamen toch wel zo’n vijftig buurtgenoten even gezellig borrelen bij de Wijkkamer aan de Kokmeeuw 2. ‘Bij de wijkkamer’ want ja, de sleutel hebben we nog niet. Het huis wordt eerst gerenoveerd en waarschijnlijk kunnen we er medio september in.
Prima eigenlijk, dan kan iedereen vast aan het idee wennen:
Als wijk hebben we een huis tot onze beschikking! Dat biedt zoveel mogelijkheden…

Op de enquête schreven de bezoekers  hun aanbiedingen en eerste plannen:
Ik kom de tegels wel schoonspuiten, wil de tuin wel bijhouden, heb nog gordijnen of een stoel…
Vier mensen boden aan om met de koks Fatma en Lizette mee te willen werken aan het organiseren van de aanschuiftafel.
Wat we kunnen gaan doen met de ruimte? Hier een greep uit de ideeën: ZZP-lunch, samen creatief bezig zijn, een kookcursus, huiswerkbegeleiding en jeugdmiddagen, een filmavond, koffieochtend, bridge- en ICT-cursus, een bordspel- avond of lekker zingen bij het kampvuur, een leeskring of ontmoeting tussen ouders met jonge kinderen. 

Zelf een goed idee of zin om ergens aan mee te helpen? We horen het graag!
buurkrachtalandsbeek@gmail.com