Komende activiteiten en meer

We beginnen met het ‘meer’:

Traplift Via de diaconie van de GKV krijgen we een traplift voor een skidakwoning aangeboden. Het gaat om een traplift voor een huis met een trap aan de rechter muur (als je binnen komt). Afhankelijk van uw situatie gaat de traplift tegen een klein prijsje of gratis weg. Kent u mensen voor wie dit mogelijk een uitkomst is? Geef dit bericht alstublieft aan hen door. Mensen die interesse hebben kunnen (binnen een week) mailen naar: buurkrachtalandsbeek@gmail.com

Zand strooien bij gladheid
De slapende Werkgroep Groen heeft de strooizandbakken bij de Rietbrug en de Krooneend weer winterklaar gemaakt. De strooizandbak op de Azuriet is helaas volledig leeg. Sight zal daar nieuw zand in doen, waarna ook die bak winterklaar wordt gemaakt.

Komende activiteiten
De komende weken is er weer van alles te doen in onze wijk. Zo is er een uitdagende kindermiddag voor jeugd t/m 12 jaar (waarschijnlijk weer met pannenkoekenmaaltijd!). Ook kun je leren klaverjassen of meedoen aan de creatieve workshop met Gar8age.
Op zaterdag 21 december houden we een speciale Kerst-Aanschuiftafel mét een Russisch kerstverhaal en muzikaal intermezzo! Info en opgave: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl

Je kunt op alle activiteiten doorklikken om meer informatie te vinden.

NOVEMBER
ma 11 Koffieochtend
ma 11 Sint Maarten lampion lopen
di 12 ZZP ontbijt
wo 13 Bridge
do 14 Meet & Greet wijkgenoten
vr 15 Papa•Mama•Café
vr 15 Aanschuiftafel
ma 18 Koffieochtend
di 19 Spellenavond
wo 20 Papa•Mama•Café
wo 20 Pieten Challenge (t/m12 jr.)
do 21 Koffieochtend i.s.m. SOL over wijkverpleegkundige zorg
do 21 Creatief met Gar8age
vr 22  Leren klaverjassen (1) & spellenavond
ma 25 Koffieochtend
do 28 Meet & Greet wijkgenoten
do 28 Aanschuiftafel
vr 29 Leren klaverjassen (2) & spellenavond