Presentatie Lariks, Welzijn en Zorg

Maandagmorgen 9 december is consulent Corinne Mooren van Lariks weer aanwondersteunen gezin Leusdenezig in de wijkkamer. Lariks heeft veel meer te bieden dan de meeste mensen weten. Aan de hand van de website (die we op groot scherm vertonen) vertelt ze erover. Bezoekers van de ochtend krijgen ruimschoots de kans om hun vragen te stellen.
Na de presentatie blijft Corinne aanwezig mocht je haar even apart willen spreken.

ik zoek vrijwilligerswerk | mijn kind is zo onzeker | zijn er in Leusden opvoedcursussen? | ik zoek iemand die kan helpen met mijn administratie | wij komen thuis niet rond, wat nu? | ik ben mantelzorger | wat is Fonds Samenlevingsinitiatieven | ik voel me eenzaam | wat is ‘De Huiskamer’…

♦ Hier is de LINK naar de website van Lariks.
♦ neem een eurootje mee voor in de koffiebus!

Wijkkamer Alandsbeek | Kokmeeuw 2 | tijd: 10.00 – 12.00 uur