Wijkactiviteiten december

December is voor velen een drukke maand. Maar misschien vind je het leuk om toch ook een keer iets in je ‘buurtje’te doen en andere wijkgenoten te ontmoeten. Je kunt doorklikken op onderstaande activiteiten.
Koffieochtend op maandag
Morgen 2 december zit Jeannine klaar voor het doen van je kleine verstelwerk. Neem dus gerust je stapeltje mee en kom een kop koffie drinken. De buren die de koffieochtend draaien hebben de afgelopen week vergaderd. Ze zoeken nog uitbreiding van hun team. Dus heel graag wat gastvrouwen/heren die aan willen sluiten!
Meet & Greet op donderdag met op 12 december Sandra Bosman over ‘voetreflexmassage’. Wil je ook een keer iets laten zien of vertellen over werk, passie of hobby? Meld je even.
Op woensdag 11 december brengt het Papa•Mama•Café met de peuters een bezoek aan de Dierenvallei. ‘s Avonds is er de informatieavond met de wijkagent.
De volgende Aanschuiftafel is op vrijdag 13 december. Op zaterdag 21 december volgt een Kerst-special omlijst met muziek en verhaal. Van harte uitgenodigd!
Er wordt ook nog steeds gebridged en er komen buren bij elkaar voor de
bordspel avond.

Er zijn al wat enthousiastelingen die zin hebben om in de Kerstvakantie weer leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Meedenken of doen? Mail activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl
Om vast te noteren: zondagmiddag 12 januari houden we de Wijk-Nieuwjaarsborrel. Meer informatie volgt.