Gezellige start van 2020!


Afgelopen zondag kwamen zo’n 90 mensen even buurten bij de Nieuwjaarsborrel aan de Kokmeeuw. Fijn om te merken dat veel bewoners de weg naar de wijkkamer weten te vinden om elkaar te begroeten en te ontmoeten. Naast lekkere hapjes (verzorgd door Lizette en Fatma) was er een speciale proeftafel voor alcoholvrije bieren en wijnen.
Ook werd de expositie van Rienk Visser geopend. De komende weken kunnen bezoekers kennismaken met zijn schilderijen (zoals van de meeuw hieronder). Speciale aandacht ging uit naar Harrie Zwanenburg. In december werd één van de wijkinformatieborden ‘aangereden’. Harrie heeft het bord voor ons in ere hersteld.


Vrijdag 24 januari

Tenslotte vroeg één van de koks aandacht voor de speciale Syrische maaltijd die op vrijdag 24 januari wordt gehouden. We hopen op veel gasten en een enorm gezellige avond voor jong en oud. Je kunt je voor de maaltijd opgeven via de mail: activiteiten@buurkrachtalandsbeek.nl
€ 7,50 leden/ € 10,- niet-leden

Donderdag 30 januari
Wijkcontact-Alandsbeek van de Protestantse Gemeente Leusden organiseert een bijeenkomst voor wijkbewoners van alle christelijke gezindten.
Stel dat Paulus ons nu een brief zou schrijven gericht aan de ‘broeders en zusters van Alandsbeek’? Zo’n (fictieve) brief lezen we samen… Lees verder