Diverse berichten

Afvalstoffenheffing | koffiedrinker gevraagd | activiteiten

Afvalstoffenheffing
Afgelopen week was er Leusden-breed ophef over de rekening van de afvalstoffen. Bij veel mensen bleken er fouten op te staan.  De gemeente schreef gisteren (op facebook): Wie vorige week een verkeerde aanslag heeft ontvangen van @gbltservice heeft hierover inmiddels een brief ontvangen. Geen brief gekregen? Dan is uw aanslag juist en moet u betalen. Bent u het niet eens met uw aanslag? Dan kunt u bezwaar maken bij GBLT http://bit.ly/2Tka08O

Koffiedrinker gevraagd
Een jonge moeder is afkomstig uit Eritrea en woont bij ons in de buurt. Ze is al twee keer naar de koffieochtend gekomen (op maandagmorgen in Wijkkamer Alandsbeek) Ze wil graag haar Nederlands oefenen en meer mensen leren kennen. We zoeken een paar mensen die (soms) op de maandag speciaal voor haar komen om wat met haar te praten en koffie te drinken zodat ze haar Nederlands kan oefenen. Geen les dus, wel wat extra betrokkenheid. Reacties: buurkrachtalandsbeek@gmail.com

Komende activiteiten
Tijdens de koffieochtend van maandag 2 maart kun je weer klein verstelwerk meenemen. Jeannine zit klaar voor je reparaties.
Maandagmiddag 2 maart kun je ook weer komen bridgen aan de Kokmeeuw 2.
Dinsdag ben je van harte uitgenodigd om mee te doen aan de bordspel-avond.  Woensdag 11 maart is het maandelijkse papa-mama-café. Deze keer geeft Miranda Bolderman een workshop ‘muziek op schoot’. Er is nog één plek over. Donderdag 12 maart houden we wijkdiner. Deze keer nodigen we vooral bewoners van de Gorzen van harte uit!
En: projectgroep Cultuur bij je Buur is vorige week van start gegaan. We wensen jullie veel succes.