Wijkkamer weer open?

Hulp&Help-lijn Alandsbeek
In de eerste Corona-weken hebben zich 42 mensen aangemeld als ‘helper’. In die tijd kregen we ook hulpvragen binnen die we zodoende goed konden beantwoorden.
Dikke duim – Penta CollegeMeestal ging het om boodschappen, soms om contact of ondersteuning van een mantelzorger. We hebben mooie matches kunnen maken.
Een aantal mensen is al weken lang heel actief. Heel trouw doen ze de boodschappen voor anderen, gaan wekelijks wandelen met een ‘maatje’ of ontlasten een mantelzorger.

Vanaf deze plek willen we al die vrijwilligers heel hartelijk bedanken hun geweldige inzet.

We willen graag weer open – vrijwilligers gevraagd
De afgelopen maanden hebben we als bestuur (Buurkracht Alandsbeek) deelgenomen aan het overleg ‘Platform Leusden voor Elkaar’.
De gemeente geeft aan dat het zeer gewenst is dat we vanaf 1 juni weer activiteiten aan gaan bieden op een voorzichtige manier. Onder sommige mensen is namelijk veel behoefte aan contact en ontmoeting. De periode van isolatie heeft al erg lang voor hen geduurd.
Graag willen we daarom zo snel mogelijk starten met een soort koffie/thee-inloop waarbij we rekening houden met de Corona-richtlijnen. Op dit moment hebben we echter nog niet genoeg mensen om dit waar te maken. 

Bedankt voor de gezelligheid bloemen | 123sticker.nlOPROEP: gastheren en –dames!
We zoeken een aantal buurtgenoten die gastheer/gastvrouw willen zijn tijdens deze openstelling. Wat vragen we van je? Een hartelijke, warme ontvangst van de gasten.
Een programma-idee aandragen (als je dat hebt) is ook erg gewenst. Jonge mensen zijn voor dit vrijwilligerswerk ook heel welkom.
Je geeft natuurlijk zelf aan hoe vaak je ingeroosterd wilt worden.
Tijd: ma en do van 15.30 – 17.00 uur.
Plaats: Wijkkamer Alandsbeek, Kokmeeuw 2 Voel je hier misschien voor? Dan krijgen graag een mailtje van je zodat we kennis kunnen maken: buurkrachtalandsbeek@gmail.com
Ben je blij met Buurkracht? Steun ons dan alsjeblieft door lid of donateur te worden! We hebben uw of jouw steun namelijk heel hard nodig om verder te kunnen de komende tijd. Klik even door op lid of donateur worden.