Biljarten op donderdag

Van een wijkgenoot kregen we een paar weken geleden dit tafelbiljart cadeau. Het staat nu middenin de wijkkamer zodat er gebiljart kan worden. Er is genoeg ruimte om minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden tijdens het spel. Daarbij zetten we de achterdeur open voor extra ventilatie.
Jong en oud mag hier op donderdag-middagen gebruik van maken. Misschien heb je zin maar weet je niet zo gauw een maatje om mee te spelen? Geen probleem want je bent vast niet de enige waar dat voor geldt.

Interesse?

Mail ons je naam en telefoonnummer zodat we je kunnen inroosteren of met je kunnen overleggen: buurkrachtalandsbeek@gmail,com

Er mogen maximaal 4 mensen tegelijk spelen. In principe wordt er gebiljart op donderdag tussen 15.30 – 17.00 uur. Maar in overleg is veel mogelijk.
Wijkkamer Alandsbeek | Kokmeeuw 2Voor gebruik word je op de hoogte gebracht van de regels die wij in de wijkkamer met elkaar hebben afgesproken + de extra hygiëneregels i.v.m. het Coronavirus.


Ben je blij met Buurkracht? Steun ons dan alsjeblieft door lid of donateur te worden! We hebben uw of jouw steun namelijk heel hard nodig om verder te kunnen de komende tijd. Klik even door op lid of donateur worden.