Insectenhotel maken!


Tijdens de meivakantie zoek je misschien leuke dingen om te doen met kinderen. Op woensdagmiddag 5 mei is er zoiets op loopafstand in de wijk. Gezellig samen aan het werk en ook nog nuttig: straks zijn er nog meer plekjes in de wijk waar insecten hun eieren kunnen leggen en dutjes kunnen doen.

WOENSDAGMIDDAG 5 MEI: INSECTENHOTEL MAKEN
Opgeven kan t/m donderdag 29 april

Kinderen 5 – 12 jaar kunnen samen met een begeleider (!) een insectenhotel komen maken. Wij hebben al een hoop materiaal verzameld. Ook zorgen we dat voor ieder kind de plankjes voor het huisje klaar liggen. Dat wordt dus timmeren, zagen, knippen en schikken. Niet zo’n heel eenvoudig klusje, vandaar dat we vragen om het samen te komen doen.

Er kunnen gedurende de middag 12 kinderen meedoen.
We doen alles in de buitenlucht en op veilige afstand van elkaar.
Plaats: speelveld Grienden/Rietgors
Tijd: een tijdblok tussen 14.00 – 17.00 uur
We vragen een bijdrage in de kosten van € 2,- per insectenhotel.
Opgave verplicht: buurkrachtalandsbeek@gmail.com
Na opgave krijg je meer informatie over o.a. de tijd waarop je aan de beurt bent.

Harrie van der Sanden, Fleur de Velde Harsenhorst, Harrie Zwanenburg
(Buren van wijkvereniging Buurkracht Alandsbeek