Succes hotelbranche voor insecten

Wat een succes! Meer dan 10.000 bijen krijgen sinds gisteren een huis aangeboden. Nu nog allemaal mooie en smakelijke bloemen zaaien en de insecten zijn heel gelukkig in Alandsbeek.

Afgelopen woensdag 5 mei hebben 13 kinderen met een vader, moeder of opa én veel plezier gewerkt aan een insectenhotel. De hotels hangen inmiddels in de tuinen, verspreid door de wijk op zonnige plekjes. Harrie Zwanenburg had geweldig voorwerk verricht met het zagen van plankjes en stengels op maat. Ook kon er gewerkt worden met dennenappels, stro, schors en klei. Hoogtepunt was voor een aantal kinderen waarschijnlijk dat ze zelf met de boor aan de slag mochten. Onder deskundige leiding van Harrie van der Sanden en Fleur natuurlijk.
Er is nog behoorlijk wat materiaal over. Zijn er misschien volwassenen die hier ook zin in hebben? We horen het graag: buurkrachtalandsbeek@gmail.com