Nieuwsberichten juli

Leusden Jazz dit jaar ook in Alandsbeek
Van 2 – 5 september 2021 vindt het (gewoonlijk) jaarlijkse evenement Leusden Jazz weer plaats. Vanuit deze organisatie krijgen we een optreden aangeboden in de wijk. Dit gaat naar verwachting plaatsvinden op donderdagavond 2 september op het veld voor Wijkkamer Alandsbeek. We zoeken een paar mensen die het leuk vinden om dit contact en een stukje organisatie vanuit de buurtvereniging te regelen.
AMVEST gaat ons sponsoren!
Als bestuur maakten wij ons zorgen over het voortbestaan van onze gemeenschappelijke ruimte ‘Wijkkamer Alandbeek’.  De afgelopen maanden hebben we contact gezocht met de eigenaar van ons huurpand, AMVEST en hen gevraagd ons te sponsoren. Zij hebben toegezegd dit de komende twee jaar te gaan doen voor een derde van de huurprijs.

WELKOM bij wekelijkse Aanloopmiddag 
Sinds kort kun je weer elke maandag tussen 15.00 – 16.30 uur aanschuiven voor een kop thee, koffie en gesprek met wijkgenoten. Met mooi weer zitten we lekker op het veld in de schaduw onder de bomen. Bij minder weer verhuizen we naar de wijkkamer.
Adres: Kokmeeuw 2

Is samen eten echt gezonder? - Lekker Gezond…en eet weer eens gezellig mee!
Er staan Aanschuiftafels op de agenda waarvoor je je kunt opgeven;
Vrijdag 16 juli meer informatie
Donderdag 29 juli meer informatie