Diverse berichten

Huizen waarvan we weten dat ze meedoen. Soms heel spannend, soms alleen met trick&treat. En kijk goed uit onderweg want misschien branden er nog veel meer lichtjes…

Halloween in Alandsbeek West?
Het begint al een beetje te broeien: mensen zijn spannende dingen aan het bedenken om van hun huis een Halloween belevenis te maken.
Op de poster staan nu alleen straten in Alandsbeek Oost vermeld. MAAR: als er animo is buiten die straten (om van je huis een waar spookpaleisje te maken) heel graag!
Stuur dan even een mail naar de vereniging: buurkrachtalandsbeek@gmail.com.

We weten al van huizen aan de Azuriet die mee gaan doen.  Om 19.00 uur verzamelen we voor de start en vertellen de deelnemers waar ze naar toe kunnen gaan (en dus ook naar de Azuriet).

Het zou prachtig zijn als volgend jaar de hele wijk mee doet!

Top 10 beste nieuwe bordspellen van 2018 - 123BordspellenSpellenavond weer van start
Vandaag kregen we bericht van André Dijkshoorn dat de spelletjesavonden weer starten. De eerste keer zal zijn op dinsdag 26 oktober van 19.30 – 22.00 uur aan de Kokmeeuw 2. Je hoeft je niet op te geven. Neem een leuk spel mee en de bezoekers bepalen samen welke spellen worden gespeeld.
Vervolg: elke 2e en 4e dinsdag van de maand.

Verwacht: Sinterklaassurprises maken
Wijkgenoten Marloes Kormelink & Co hebben leuke plannen. Tijdens twee donderdagmiddagen in november kan jong en oud Sinterklaas surprises komen maken in de wijkkamer.
Waarschijnlijk openen ze ook een dicht-centrale om samen gedichten te maken.
Waarom?
a) Dan zien je huisgenoten niet met welk geheim project je bezig bent
b) Niet iedereen zit vol ideeën of is even handig. Marloes & Co helpen je graag!
c) Het is supergezellig!
Surprises maken:  donderdagmiddag 18/11 en 25/11
Dicht-centrale: zaterdag  27/11
Lijkt het jou of je kind leuk om mee te doen? Mail: buurkrachtalandsbeek@gmail.com
Na opgave krijg je meer informatie. Voor knutselmateriaal wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Info Wensboom en Huiskamer van Leusden
Afgelopen maandag ontvingen we Bert van de Wensboom en Hilly van de Huiskamer van Leusden, bij de koffie/thee inloop. Ze vertelden over het werk van deze twee organisaties. Veel mensen weten niet half hoeveel aanbod er in Leusden is waar het gaat om  vrijwilligersorganisaties en speciale fondsen. Een grote groep vrijwilligers staat klaar om te helpen bij allerlei vragen en problemen.
Huiskamer van Leusden wijst vooral de weg: bij welke organisatie kan ik met mijn vraag terecht.
WensboomLeusden bemiddelt bij het vinden van een vrijwilliger die incidenteel, kortdurende hulp kan bieden bij het doen van eenvoudige klussen in en om huis. WensboomLeusden is een vereniging waar je (voor € 5,- p.jr.) lid van dient te zijn.
Beide organisaties houden di t/m vrij van 10.00 – 12.00 uur spreekuur in de Bibliotheek Leusden.