Halloween groot succes!

Wat was het een fantastisch feest in de wijk vanavond! En wat hebben bewoners zich weer ingespannen om iets origineels, verrasends, superspannends te bedenken. Zoals een griezeldisco (aan de Melafier), een waarachtig griezelig spookhuis (aan de Meerkoet) en een bloedstollend Adamsfamilie-diner (aan de Waarden).
De opkomst was boven onze verwachting. Kwamen er in 2019 zo’n 80 kinderen, dit jaar telden we minstens 120 kinderen (ouders nog niet meegerekend).
Gezellig was ook de afterparty op het centrale veld aan de Waarden: een lekker vuur, warme chocolademelk, marshmellows aan een stokje en gezellig bijpraten met buurtjes.

Veel dank aan de buurtgenoten die dit jaar vrijwillig meehielpen in de organisatie om er een succes van te maken:  Marianne Herbrink, Carolien van der Werf, Martijn Kraa, Gonnie en Ben Epskamp, Fleur de Velde Harsenhorst, Marieke Ekdom, Rens en Levi (maatschappelijke stage) en natuurlijk de mensen die spontaan een handje uitstaken bij opbouwen en opruimen.

Buurkracht Alandsbeek | De kracht van buren! | Word hier lid van de wijkvereniging!

Deze activiteit ook gezien? Sinterklaas surprises maken in Wijkkamer Alandsbeek