Nationale Duurzame Huizenroute

Duurzame Huizen RouteNul Op de Meter- woning te bezichtigen
Tjaard Horlings van de Kokmeeuw doet mee aan de Nationale Duurzame Huizenroute. Tjaard: “In 2018 realiseerden wij de eerste Nul Op de Meter-woning van Alandsbeek. De verbouwing van onze skidak-woning vond die zomer plaats en sindsdien genieten wij van het comfort.”
Nieuwsgierig? Op afspraak kun je zaterdag 6 november naar de openstelling van hun huis.
Schrijf je in via de site van de Nationale Duurzame Huizenroute.

Toekomstbestendig Alandsbeek – Verduurzamen dak
Er komen bij IkWilWatt veel vragen binnen van wijkgenoten die met hun dak aan de slag willen en opzoek zijn naar advies. Er wordt gewerkt aan informatiebijeenkomsten speciaal rond het thema ‘verduurzamen dak’.  Isolatie, zonnepanelen, groendaken… Voor de verschillende huis types komen eigen bijeenkomsten.
Kun je bijdragen met eigen (dak)ervaringen om te delen met anderen? De projectgroep houdt zich aanbevolen voor tips, ervaringen en enthousiaste verhalen van bewoners! Het idee bij dit project is echt dat we het SAMEN doen.
Mail: buurkrachtalandsbeek.gmail.com