Opwinding over vuilnis!

Ja, er was vandaag wat ‘commotie’ op de app Sociaal Alandsbeek. ‘Wie zet zijn vuilnis nou zomaar naast de bak! En er staat ook nog Supporter van Schoon op de zak!’
Want dat is nou precies wat we niet willen: rommel bij de vuilnisdepots.

Hoe is ‘t zo gekomen?
Gisteren, vrijdag 21 januari, hebben we vanuit de wijkvereniging een grootse zwerfafval-opruimactie gehouden. Dit was de opbrengst. Later op de dag zou Leusden Schoon het afval gratis voor ons in de container komen doen. Maar ja, dat was dus nog niet gebeurd. Sorry hoor.

Opruimactie Zwerfafval
Net als vorig jaar rond deze tijd zijn we gewapend met grijpers en zakken de hele wijk doorgetrokken. Maar liefst 12 kinderen en 10 volwassenen deden dit jaar mee. We sloten af met koffie, thee, limonade en koek. Buurvrouw Natalja deed daarna leuke vuilnisspellen met de kinderen. Bijvoorbeeld smijten met kleine vuilniszakjes naar ouderwetse blikken: dikke lol.

Een deel van de Helden van de Dag