Wethouder geeft opsteker

Fenneke van de Vegte, de nieuwe wethouder (van o.a. zorg en welzijn) was afgelopen donderdag op bezoek in de wijk. Ze reikte een opsteker uit aan wijkgenote Jeannine Verweij. Jeannine is al vele jaren trouw mantelzorger voor haar moeder die ook in de wijk woont. Een hele verantwoordelijk- heid waarvoor zij in onze ogen een vette opsteker verdient.

Opstekers uitdelen
Afgelopen december kregen we het aanbod van de gemeente Leusden & Lariks om mensen aan te dragen die een ‘opsteker’ verdienen.
Vanuit Buurkracht Alandsbeek konden we zo veertien mensen noemen die we dat van harte gunnen. De komende dagen worden de overige opstekers persoonlijk uitgereikt door Fenneke, medewerkers Lariks en vrijwilligers van Buurkracht Alandsbeek.

Anderhalvemeter-happening bij Wijkkamer Alandsbeek