DAKdate-nieuws

Onderstaande berichten zijn beter te zien op onze wijkpagina bij IkWilWatt: HIER

DAKdaten voor de skidak woningen
gepland op zaterdagmiddag 19 feb 2022

Zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur gaan we DAKdaten, dat is speed-daten met buurtgenoten, maar dan speciaal over je dak. Deze eerste keer specifiek voor de skidaken. Data voor andere daktypen in de wijk worden gepland! Het DAKdaten is een initiatief van het Leusdens energieloket IkWilWatt samen met Buurkracht Alandsbeek. Een aantal buurtgenoten denkt en helpt mee in de voorbereiding.

Tijdens het DAKdaten kom je in contact met buurtgenoten om behoeften, ervaringen en oplossingen uit te wisselen. Misschien hebben je buren in de straat wel hetzelfde probleem? Of hebben anderen juist goede oplossingen gevonden. Dus mobiliseer je buren en kom allen op zaterdagmiddag naar het grasveld voor de Wijkkamer Kokmeeuw 2.

Aanmelden is niet verplicht maar wel zeer gewenst, zo hebben we inzicht in het aantal deelnemers.

Aanmelden

Resultaten enquête dakproblemen en -oplossingen

Begin januari 2022 is de digitale enquête ingevuld door maar liefst 92 buurtbewoners. Dit levert inzicht in behoeften, vragen, problemen, en goede of slechte ervaringen met renovatie en isolatie van de daken in onze wijk. De uitkomsten gebruiken we graag voor het vervolg, onder andere de DAKdate sessies in onze wijk.

Bekijk de resultaten

 

Benieuwd wat er in de wijk te doen is? AGENDA