k-Ei gezellig!

Paaseieren zoeken

Vanmorgen tegen tienen kwamen ze naar het speelveld aan de Waarden: wel 35 kinderen met zo’n 25 vaders, moeders en oma’s. De koffie en thee stonden klaar en alle kinderen kregen een ‘mandje’. Na een introductie door Sandra gingen de kinderen opzoek.
De oudere kinderen gingen daarvoor enthousiast het ‘bosje’ in, op het eiland tussen Waarden en Krooneend. Een spannend bosje is dat, met allemaal kleine paadjes en verstopplekken. De jongste kinderen (t/m 3 jaar) zochten aan de andere kant van het veld hun eitjes.
Na het eieren zoeken werd er heerlijk gespeeld met allerlei speelgoed en de speeltoestellen op het veld. Zelfs Miss T’ie was aanwezig van Haagsche Bluf ballon (en buurvrouw van de Kokmeeuw). Iedereen greep de kans aan om nieuwe mensen te leren kennen en andere ouders te ontmoeten met kinderen in dezelfde leeftijd.

We danken de zon die zo lekker scheen, de 9-jarige Jan en Noé voor hun eier-verstop-werk en Sandra, Gerda en Fleur voor de goede organisatie!