A.s. zaterdag: DAKdaten voor West

Alle 187 woningen aan de westkant van Alandsbeek hebben een uitnodiging ontvangen voor de DAKdate- middag a.s. zaterdag. We hebben graag dat je je vooraf aanmeldt.

Het DAKdaten vindt plaats bij het speelveld aan de Travertijn en wordt om 14.30 uur geopend. Om 16.00 rondt de nieuwe wethouder Alexandra Kolkman het programma af.

Overweeg je zaken als zonnepanelen, isolatie van je dak of heb je problemen met je dak? Ben je juist al verder en heb je ervaringen te delen of oplossingen gevonden?
Dan is het echt de moeite waard om mee te doen.
Het eerste doel is uitwisseling als buren onderling, horen van elkaars ervaringen en mogelijk hierna ook samen op onderzoek uitgaan. Het zijn allemaal in principe dezelfde huizen dus kun je met elkaar samenwerken in dit proces.

Tijdens het dakdaten werken we met thema-tafels voor onderling gesprek. Deskundigen van het Regionaal Energieloket en IkWilWatt praten hier in mee en kunnen adviezen geven.
– Ook Lars Boelen (Doetank) is aanwezig. In 2021 heeft hij twee ruimtewoningen helemaal doorgemeten. Dit heeft veel informatie opgeleverd over waar de energie weglekt in dit type woning en hoe je dit kunt oplossen.
– Energiecoöperatie DEEL presenteert interessante acties rond collectieve inkoop van woningisolatie en zonnepanelen.

Vraag je buren mee! Zit je met andere onderwerpen rondom energiebesparing en verduurzamen? Breng ze dan in!

Opgeven is niet verplicht maar wel zeer gewenst!
Scan de QR-code of gebruik onderstaande link.
https://www.ikwilwatt.nl/aanmelden-dakdaten/

Het DAKdaten wordt georganiseerd door buren van Buurkracht Alandsbeek (Martha, André, Jannie, Dik, Mirjam en Fleur) en het Leusdense Energieloket IkWilWatt, met ondersteuning van de gemeente Leusden.