Berichten april

De wijkenquête ingevuld? Heel erg bedankt!

We hebben maar liefst 164 ingevulde enquêtes terug gekregen. Dat is een prachtig resultaat. Momenteel zijn we hard bezig om aan al die wensen en opmerkingen een goed vervolg te geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je de komende tijd een telefoontje of email van de vereniging krijgt over iets dat je hebt aangegeven.
Het verslag van de enquêteresultaten kun je hier vinden.

Paasactiviteiten in de wijk

Bekijk de agenda voor een overzicht van álle activiteiten

Knipbeurt in de wijkkamer – maandagavond

Beste buurtgenoten,
Ik ben Annemarie, woon aan de Waarden en ben 33 jaar. In juni hoop ik mijn kappersdiploma te halen. Inmiddels heb ik mijn kniptechnieken onder de knie en wil graag veel oefenen. Daarom zoek ik buurtgenoten die het leuk vinden om geknipt te worden voor een klein bedrag.

Wil je je haar laten knippen?
Elke maandagavond in de wijkkamer, Kokmeeuw 2
Op afspraak van 19:00 tot 22:00 uur
€ 10,- per persoon
Aanmelden bij mij via whatsapp: 0681309118
Groetjes, Annemarie

Bewonersbijeenkomst verduurzaming
Alandsbeek-Oost (skidakwoningen) – dinsdag 11 april

Voor meer informatie kijk hier